• Opinion

  Dy konkluzione nga Raporti i DASH

  Pas publikimit të Raportit të Departamentit të Shtetit Amerikan ditën e djeshme mund të nxirren dy konkluzione. Një politik dhe një...

 • Opinion

  Me vendim gjykate, PD është pronë e të gjithëve

  Vendimi i gjykatës në datë tre mars për çështjen e Partisë Demokratike, hoqi  në mënyrë përfundimtare ‘’pronësinë’’ e saj nga Sali Berisha dhe ja...

 • Opinion

  Replikë me Fatos Lubonjën: Pse hapja e negociatave ndëshkon Ramën

  Në radhë të parë, hapja e negociatave ose jo, nuk ndikon aspak në ndryshimin e politikës në Shqipëri. Ai vendim ka impakt deri në një farë pike,...