• Opinion

  Për Bubulinën, apo për heroinën?

  Javën që kaloi, në një apo dy media “online”, më saktë në katakombet e tyre, d.m.th në pjesën e rezervuar për komente anonimësh, u zhvillua një...

 • Opinion

  Çapajev Gjokutaj:  Bubulina greke apo shqiptare? Po ngopim krenarinë me lugë të zbrazur

  Vetëm një grek e bir greku thotë se Bubulina është greke, komenton një nga miqtë përfund postimit tim të...

 • Opinion

  Nënën mund ta zëvendësojë edhe ujkonja, po shoqërinë nuk e zëvendëson dot kush

  Fëmija u takon të dyja palëve, nënës më shumë e gjyshërve shumë, ashtu siç u takon e do t’u takojë edhe të afërmve, shokëve, fqinjëve etj. etj....

 • Opinion

  Çapajev Gjokutaj: Jemi më të lirë apo më të vetmuar?

  E në rrethana të ndryshme njeriu sillet ndryshe. Sipas vendit dhe kuvendi. Jo njësoj dhe në dasëm dhe në ksodh, dhe në mbledhje me eprorët, dhe në...

 • Opinion

  I çliruan nga survejimi i babait tiran, por po i flakin në arenën e bullizmit

  Tjetër thonë e tjetër bëjnë. Kjo shprehje të kujtohet këto ditë ndërkohë që ekranet e portalet, thuajse njëzëri përcjellin detaje nga seriali më i...

 • Opinion

  Bukshkalë, atdhemohuese, e përdalë… dhe patriotët e rrjetit

  Disa u bëjnë thirrje autoriteve në Prishtinë t’i heqin titullin honorifik si ambasadore e Kosovës, të tjerë pasi përflasin ‘etjen’ e saj për para,...

 • Opinion

  Pse skandalet korruptive nuk ngjallin sensasionin që ngjall seksi në zyrat e shtetit?

  Dje rrjeti ziente e shkumëzonte: flitej, përflitej e stërflitej skandali seksual i kryebashkiakut të Kukësit. Rrallë rastis të ndeshësh të tillë...

 • Opinion

  Vrasjet masive, këmbanat që ranë në Beograd kërkojnë veshë edhe tek ne

  Javën që shkoi, në harkun e 48 orëve, Beogradi u bë skenë e dy vrasjeve masive. E para ndodhi në një shkollë të kryeqytetit Serb, e dyta në 2 – 3...

 • Opinion

  Pse Ramën? Po kë? Berishën. Pse Berishën? Po kë….

  Të jesh antisistem apo antiregjim, kjo ishte tema e një debatit që po zhvillohej parmbrëmë në një emision...

 • Opinion

  E goditi ngaqë kështu ia tha koka, jo, e urdhëroi 'Ed Drama'! As njëra, as tjetra, e goditën analistët…

  Edhe në kafene tema më e nxehtë e javës ishte goditja me grusht e Berishës. E diskutuam gjatë po asnjeri nuk mendonte si...