• Opinion

  Fjalimi i plotë i Albin Kurtit në Këshillin e Sigurimit të OKB-së: Serbia duhet të mbajë përgjegjësi për agresionin, përndryshe, do të vazhdojë

  Për herë të parë pas agresionit të Serbisë mbi Kosovën më 24 shtator në Banjskë, tryeza e Këshillit të Sigurimit të OKB-së e 8 shkurtit 2024, i ka...

 • Kosova & Rajoni

  Albin Kurti: Ja prioritetet e qeverisë sime

  Këto ditë më janë mbushur 23 vjet aktivitet në politikë. Dhe, sot, ndodhem të nderuar deputet këtu para jush, plot 23 vjet si opozitar, dhe sot,...

 • Opinion

  Vetëm një frikacak si Thaçi mund ta shpëtojë shovinistin Vuçiç

  Vuçiç lavdëroi Milosheviçin duke thënë që “Milosheviçi ka qenë lider i madh serb, qëllimet i ka pasur patjetër më të mirat, por rezultatet i patëm...

 • Opinion

  Që të mos përsëriten konferenca si ajo e Londrës

  Sot, kur nëpër media lexojmë se si pushtetarë të lartë po merren vesh për “kompromise të dhimbshme”, nuk mund të mos kujtojmë historinë tonë.