• Bota

  Putin përshkallëzon për të mbijetuar

  Mobilizimi i pjesshëm në Rusi dhe "referendumet" e organizuara me shpejtësi në Ukrainën lindore janë shenjë dobësie. Putini i bëri llogaritë...

 • Opinion

  Deutsche Welle: Jo rend të ri botëror pas Afganistanit

  Natyra e tërheqjes nga Hindukushi mund të jetë e turpshme për NATO-n dhe të shkaktojë gëzim në Moskë dhe Pekin. Por shkëlqimi i vlerave...

 • Çfarë qëndron pas sjelljes agresive të Rusisë?

  Moskës nuk i bëjnë përshtypje protestat e Perëndimit. Kjo të kujton kohët e Luftës së ftohtë. Por edhe vetë atëherë ekzistonte pak a shumë një...