• Opinion

  Brizida Gjikondi 'letër' Noizy-it: Të frikshme dhe kancer muzikor do i quaja këngët e fundme...

  I dashur Noizi ! Se kisha menduar ndonjëherë që do ulesha të të shkruaja, ndjesë që të drejtohem me llagapin e artit, dhe ndjesë që llagapin sta...

 • Opinion

  Engjëjt nuk duan zhurmë

  Arsyet dhe shkaqet e tragjedive si kjo qe ndodhi kërkohen brenda nesh.. jo jashte.. dhe jo papritur.

 • Hipokrizia në zgjedhjen e Presidentit të Republikës

  Zhurma që ka përfshire procesin e zgjedhjes së Presidentit të Republikës është një blof djallëzor, që sërish nxjerr jashtë procesit të...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Faleminderit Theo Jacobs!

  Dëshpërimisht faleminderit! Faleminderit që në një vend të gjunjëzuar nga krimi shumë dimensional, ku s’ka të majtë të djathtë po të gjithë janë...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Zero vlerë ligjore ka peticioni kundër Kim, e vetmja vlerë është që tregon sa të pavlerë janë ata që e kanë nënshkruar

  Dhe a është e bashkuar politika shqiptare (disa me veprime dhe disa me heshtje) kundër Amerikës dhe objektivave të saj për ta shqepur ketë kastë...

 • Opinion

  Për entuziazmin fals mbi emërimin e Presidentit

  Ka apo jo moral kjo shumicë parlamentare të ofrojë sërish një President për shqiptarët mbas ofrimit të Ilir Metës për 5 vjet në krye të vendit,...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Ambasadorët Rajerson dhe Yuri Kim dhe sharlatanët tanë

  Fryma antiamerikane që kërkojnë të ndërtojnë disa figura që të qënit sharlatan e kanë në përpjestim të drejtë me të qënit të korruptuar dhe të...

 • Kultura

  Brizida Gjikondi: Disa të panjohura mbi Tolstoin!

  Në moshën 50-vjeçare Tolstoi, romacieri më i madh rus (ai dhe Dostojevski), përjetoi një krizë të thellë të brendshme që e çoi veç një hap larg...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Pse kanë frikë t'i japin vendit një president jashtë radhëve të tyre?!

  Jam e lodhur nga autoritarizmi, mospërfillja e pushtetit ndaj shqiptarëve por dhe vetëpërmbajtja jonë e përhershme me frikën se mos ngatërrohemi...

 • Opinion

  Të arrestohet!

  Ai sot duhet të ishte arrestuar në kushtet e flagrancës, pa shumë stërhollime dhe gjoja procedura. Ai është nxitësi, organizuesi dhe sponsorizuesi...