• Opinion

  Brizida Gjikondi: Qelbi moral i disa analistëve për devjimin e gjykimit kombëtar ndaj të ligës

  Po të ishin të paktë në numër nuk do i shkruaja këto rrjeshta, por duke qënë se numri i tyre është i konsiderueshëm, edhe thënia e të vërtetave...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Donaldi, Top Channel dhe piranjat mëndje dhe jetë bosh të rrjeteve asociale

  Ky shkrim nuk është i stilit tim, por shpesh ka shkrime që ti shkruan egoja jo shpirti. Është hipokrizi të thuash që unë nuk jetoj në epokën e...

 • Opinion

  Brizida Gjikoni: Dënimi me vdekje nuk është zgjidhja!

  Denimi me vdekje nuk eshte zgjidhja!

 • Opinion

  Dënimi me vdekje nuk është zgjidhja

  Dënimi me vdekje nuk është zgjidhja! Dënimi me vdekje është kapaku! Po shkaqet?!  Shkaqet mbeten! Të marrët që janë rrugëve të Shqipërisë po...

 • Opinion

  I gjithë pushteti grave!

  Për herë të parë në historinë e shtetit shqiptar dhe mbas një kalvari shumë shekullor, diskrimunes dhe bllokues për emancipimin e gruas shqiptare,...

 • Opinion

  Afganët ose bukë e kripë e zemër

  Kam ndjekur me kujdes këto kohë gati çdo lajm, informacion, analizë, prononcim dhe sondazh që ka të bëjë me traumën afgane dhe me trishtim kam...

 • Opinion

  Vëllavrasja si varr i Kombit!

  Nacionalizmi është si sporti i alpinizmit, kur shoku që është i lidhur me litarin tënd të tërheq për poshtë, rënia është e menjëhershme,...

 • Opinion

  Jeniçerët e Berishës

  Si në jetën e përditshme edhe në deklaratat mediatike kamikazët e së ligës së shqiptarve po përshfaqin një nivel...

 • Kultura

  Një libër madhështor vjen nga e kaluara mbi Kombin Shqiptar

  Prej një muaji në libraritë e Tiranës dhe Biblotekat e qyteteve kryesore tashmë është i disponueshëm në shqip një nga librat simbol për Kombin...