• Opinion

  Berisha, ose shah-mat

  Në NATO nuk na antarësoi Berisha por interesat gjeopolitike që kanë të bëjnë me Shqipërinë.Berisha patjetër si kushdo ka dritë hijet e tij, por...

 • Opinion

  Këtu ndahen dy botë, ku njëra i takon ferrit

  Këtu ndahen dy botë, ku njëra i takon Ferrit ! Këtu ndahen dy Shqipëri, ku njëra nuk është e shqiptarve! Mosndëshkimi i organizatorve politikë të...

 • Opinion

  Stuhi në gotë!

  E pa vënd përmëndja e emrave të patronazhistëve !

 • Opinion

  Dy fjalë për 8 Marsin

  8 Marsi nuk është festë, pasi festë është diçka e kryer, diçka që festohet e përkujtohet si një emocion, mallëngjim që ti do ta mbash gjallë me...

 • Opinion

  Një popull pa personalitete por me shumë urrejtje!

  Po jemi vllezër o të mjerë, jemi një gjak, një shpirt, një histori .. po ku do vemi me kaq ligësi… në ç’humnerë, në ç’harresë...

 • Opinion

  Reflektim mbi poshtërimin që i bën Presidenti Institucionit të Referendumit!

  Referendumi nuk është partiak, as luftë partiake. Referendumi nuk është larje hesapesh as zëvëndësim pushtetesh. Referendumi është shkurt dhe...

 • Kultura

  Margherita Sarrocchi një emër që nuk duhet harruar!

  Margherita Sarrocchi është gruaja e parë në historinë e letërsisë italiane që ka shkruajtur një poemë epike. Ndër shekuj asnjë tjetër përpara saj....

 • Opinion

   Retushimet e opozitës!

  tili që po ndjek opozita duke u marrë me pjatat, Nusretin dhe personazhet e tjerë të tavolinës duke e ruajtur si syte e ballit tregetarin verteton...

 • Opinion

  Është e rehatshme të jesh ose hiqesh indiferent

  Të protestosh është një ndër tiparet dalluese të një qytetari që është dhe nuk shtiret sikur është, në vende si Shqipëria pastaj është më shumë,...

 • Opinion

  S’ka gjë më të pabesë dhe të pamoralshme se të bësh politikë me vdekjet tragjike, faji nuk është kolektiv por personal

  Vrasja e 25-vjeçarit nuk ishte krim shterëror i strukturuar dhe i paramenduar, krimi i ndodhur parmbrëmë për shkak të 100 arsyeve, rrethanave unë...