• Opinion

  'Protesta' e kasapëve

  Protestës, nuk i duhet lëvizur shtrati, vëndi dhe orientimi, ndryshe ajo përdoret dhe qëllimi i saj korruptohet. Intrigantët partiakë të kamufluar...

 • Opinion

  Një këshillë miqësore për studentët protestues

  Duhet një Asamble serioze për të organizuar kërkesat që keni, daljet në Tv dhe organizmin e protestës. Përsëris miqësisht, nga 2 për çdo Fakultet,...

 • Opinion

  Mit'hat Frashëri nuk luftoi, ndaj s'është hero

  Kjo është porosia e kryeministrit aktual të Shqipërisë për datën 14 Nëntor 2018. Ceremonia pompoze që ai personalisht ka organizuar deri në detaj...

 • Top 24

  Mshirë, bij bastardë të etërve dinakë!!!

  Vajza nga Nikla është një ndër mijëra, të abuzuarat, të manipuluarat, të tmerruarat, të vdekurat për së gjalli. Në katundet shqiptare vlon...

 • Opinion

  Mos e vrit Kolanecin zoti Kryeministër!

  Kolaneci është një perlë e fshehur, vendosja e tij e shkallëzuar ku shtëpitë janë vendosur në kate përgjatë Malit me të njëjtin emër në 1.100 m...

 • Dosje

  Rilindasi i trishtë Vinçenco Dorsa, mungesa e imazhit të tij në Shqipëri

  -Hera e parë që shqiptarët shikojnë fytyrën e Tij. Publikohet fotoja 150-vjeçare e zbuluar pranë banesës së tij. Shpirtin tim e ka trazuar djegia...

 • Sociale

  At Antonio Belushi, njohësi kurajoz i shpirtit arbëror, kontributi i tij vlen sa 10 Ministri Diaspore

  At Antonio Belushi i datëlindjes 1934 nga Frashineto i Kalabrisë është një ndër Rilindasit e fundit do e quaja unë. Ai mbas diplomimit në...

 • Opinion

  Protestë, përse dhe për kë?

  Sa për opozitën, tmerr më vete, bir Selman i nënës çtë të të qaj më parë, kur mendoj që në krye të protestës është Basha, Noka, Salianji, Balliu,...

 • Opinion

  Lumja ti, Kosov'o lule, Q'i le pas shoqet' e tua!

  Asnjë shtet ballkanik nuk jep troje, sidomos trojet e lara me gjak, mijëra vjet të lara me gjak. Jep troje kush i ka pa merituar ose kush ka në...