• 21 Janar 2042!

  Kryeministri e nisi punën me përkujtimin e ngjarjeve të 21 janarit të 31 viteve më parë- disa karafila në bulevardin kryesor të kryeqytetit për të...

 • Një zgjidhje për opozitën!

  Zhvillimet e sotme në opozitë kanë brengosur jo vetëm anëtarët, simpatizantët dhe votuesit e opozitës, por mbi të gjitha kryeministrin e vendit!...

 • 8 Janari sipas…

  8 janari sipas Lulzim Bashës, Sali Berishës, Edi Ramës, Ylli Manjanit, Spartak Ngjelës.

 • Kujdes, kujdes nga banania!

  Bananja nga një frut i ndaluar është kthyer në frutin më të pëlqyer për konsumatorët shqiptarë dhe sipas lajmeve të fundit jo vetëm për...

 • Kur ilaçi bëhet më i dëmshëm se sëmundja

  6 gjyqtarët e mbetur në gjykatën e Apelit në Tiranë kanë mbi 18000 dosje stivë për të gjykuar. Secili ka 3000 dosje! Me grumbullimin e dosjeve të...

 • Shoqëria e show bizz-it!

  Publikimi listave të pagave vuri në qendër të prozhektorëve gabimisht edhe pagat e gazetarëve!

 • Nuk rregullohet çatia ditën që bie shi!

  Kur u rrëmbye një avion që u nis nga Rinasi 15 vjet më parë, në aeroport u sulën me vrap disa ministra! Një diplomat perëndimor në Tiranë pyeti:...

 • Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra tjetra!

 • Po sikur të më ndodhë mua?!

  Për fat të keq në raportimin e tragjedive kemi shembuj të pafund të dhunimit të kodit të etikës dhe fare pak raste kur kodi etik...