• Opinion

  Spartak Ngjela: Berisha - Vuçiç, Shqipëria dhe Bashkimi Evropian

  Dy persona qesharak po dallojnë në këtë kohë politike: Vuçiç dhe Berisha.

 • Spartak Ngjela: Çfarë tjetër do të bëjë Saliu me fermën e tij të kafshëve kundër Amerikës

  Të gjithë kryeministrat e Shqipërisë, pas rënies së komunizmit, kanë qenë drejtues të korrupsionit.

 • Opinion

  Pse e la Berisha fushëbetejën dje dhe iku nga selia e PD me bisht ndër shalë

  Pse e la Berisha fushëbetejën dje dhe iku nga selia e Partisë Demokratike me bisht ndën shalë ?

 • Opinion

  Ngjela: Meta ka rënë në qerthullin kriminal- krimi ndjell krimin

  Duke dashur të shpëtojë nga krimi i vjedhjes që e ka mbi shpinë - se Meta do të jetë nga të parët që do të arrestohet nga SPAK - shkon dhe bën...

 • Opinion

  Si mund të lihen policët të pambrojtur kundrejt kaçakëve primitivë?

  Bathorja kërkon të europianizojë Tiranën me injorancë kolektive. Kurse Saliu kërkon të mundë Amerikën me granata Molotov.