• Opinion

  Lorenc Vangjeli: Burrat i detyrojnë punëtoret e seksit të paguajnë dy herë

  Saimiri dhe Genti janë dy gazetarë të talentuar dhe të guximshëm. Normalisht në një vend në paqe si Shqipëria, guximi do të ishte një veti e...

 • Opinion

  Lorenc Vangjeli: Në Tiranë mungon Rubikoni, por Berisha kapërceu Lanën dhe vrau Brutin e tij

  Jul Çezari kaloi Rubikonin, lumin e ndaluar të veriut të Perëndorisë Romake dhe ky ishte akti i kalimit në pikën e moskthimit. Çezari, në krye të...

 • Opinion

  Lorenc Vangjeli: Në PD do të humbasë edhe fitimtari

  Ky është rasti klasik ku cilido qoftë fitimtari, ai është humbës. Qoftë Basha i rikonfirmuar, qoftë Berisha i rikthyer, ata do të jenë humbës....

 • Opinion

  Ilir Metën nuk e do më askush, por Ramës i intereson të rrijë në Presidencë

  Skena plotësohej dhe zihej nga budallenj të pafundmë që çdo zhurmë zorrësh e quajnë krismë topi dhe nuk ishin në gjendje të dëgjonin as topat që...

 • Opinion

  Bastet e Ramës

  Duke nisur me opozitën. Lajmet elektorale që vijnë prej saj janë të vakta. Duke përdorur Google-n si “dëshmitar”, të paktën për muajin e fundit,...

 • Opinion

  Vangjeli: Secili reformën e tij

  Të gjitha palët e përfshira në garën periodike të votës, kanë artikuluar vullnet për të prodhuar kushtet e lojës përpara...

 • Opinion

  Vangjeli: Rasti Tahiri, një lojë bixhozi ku fiton vetëm ai që nuk luan

  Ka një analogji gati-gati perfekte mes raportit që reforma ka krijuar me pushtetin gjyqësor nga njëra anë, me atë që po ndodh me Saimir Tahirin...

 • Opinion

  Vangjeli: Dashuri me shikim të fundit, por në Tiranë janë të gjithë lakuriq

  Halli i Ilir Metës, ndryshe nga sa e sulmojnë kritikët e tij dhe po aq ndryshe nga sa e duartrokasin mbështetësit e tij, nuk ndryshon shumë me...