• Opinion

  Për ata që po përpiqen të ndalin tërmetin

  Në këtë reaksion zinxhir të rënies është njësoj si të përpiqesh të ndalësh tërmetin, pas paralajmërimit të shërbimit sizmiologjik.

 • Opinion

  Mes demokratëve u vendos sot përfundimisht "perdja e hekurt"

  Është ndoshta hera e parë në botë që një forcë politike mbledh Kongresin e saj vetëm për të ndryshuar statutin. Dhe e konsideron këtë si një...

 • Opinion

  Nuk është dita për të rrahur gjoksin

  Sot është një ditë e mirë për Shqipërinë, duke shpresuar deri në fund se do të kapërcehet me sukses edhe ky stacion i rendësishëm për integrimin...

 • Opinion

  Karrierë në PD bëhet duke kaluar nga kunati, i pini lëngun statutit të ri

  Kjo ka ndodhur vetëm me Partinë e Lulzim Bashës, e cila ka caktuar fundin e prillit për Kuvendin e saj Kombëtar, pa i thënë kujt akoma se përse do...

 • Opinion

  Një opozitë e pakapur nuk fshihet pas tymit të gomave të makinave

  Një opozitë e pakapur nuk fshihet pas tymit të gomave të makinave, ndërkohë që populli vijon të jetë në burg edhe pse qeveria e ka kuptuar gjoja...

 • Opinion

  Mesazhet që vijnë nga Kukësi/ Opozita disa hapa prapa popullit

  Ata, as nuk mund të fshihen dhe as nuk mund të përfitojnë politikisht nga një protestë qytetare, e cila jo vetëm nuk u organizua prej tyre, por...