• Opinion

    Luan Rama: Polici, gazetari dhe urdhri i detyrës

    Drejtori i Policisë së Shtetit duhet të dalë dhe t’i kërkojë ndjese gazetarit të lënduar dhe të fyer publikisht. Mandej duhet t’u thotë qytetarëve...

  • Opinion

    Engjëjt e botës

    (Dedikim mjekëve)