• Opinion

  Mero Baze: T'i marrësh 'borxh' Gaz Bardhit protestuesit kundër Blinkenit

  Para protestës tha se kjo protestë bëhet për të festuar bashkimin e opozitës dhe të vërtetën e dënimit të tij. Gazetarë të tij e përsëritën qartë...

 • Opinion

  Mero Baze: Shqiptarët kanë diktuar kursin pro-perëndimor të Maqedonisë, duke qenë të rëndësishëm

  Rëndësia e tij si kryeministër i parë shqiptarë nuk është thjesht simbolike, por është arritja më përmbajtjesore e shqiptarëve në kontributin e...

 • Opinion

  Mero Baze: Nevoja për një standard hetimi për nëpunësit e zakonshëm të shtetit

  Duhet një standard i unifikuar se kur një zyrtar I shtetit duhet të arrestohet paraprakisht e kur duhet të hetohet në gjendje të lirë për shkak të...

 • Opinion

  Mero Baze: Franca 'ua ka hequr vizën' udhëheqësve të Kosovës

  Në një farë mënyre ai tha se po mbajnë pezull vendimin për liberalizmin e vizave, për shkak të mosbesimit tek udhëheqja politike e Kosovës. Dhe...

 • Opinion

  Mero Baze: E vetmja garë reale është kush bashkon opozitën, jo kush bashkon PD

  Në mungesë të perspektive të qartë për tu bashkuar për shkak të Sali Berishës, shumë zëra të pavendosur brenda Partisë Demokratike po bëjnë...

 • Opinion

  Mero Baze: Për kë bien kambanat e sanksioneve financiare të SHBA?

  Vendimi i Departamentit të Thesarit të SHBA për të përfshirë dy emra nga Shqipëria në listën e sanksioneve financiare, mes 7 emrave nga Ballkani,...

 • Opinion

  Mero Baze: Si Berisha po menaxhon gënjeshtrat e veta kundër sanksioneve të SHBA ndaj tij dhe Familjes

  Sali Berisha po përpiqet të harrojë gjyqin e pahapur në Francë kundër sekretarit Blinken, me të cilin gënjeu demokratët, sapo hyri në listën e...

 • Opinion

  Mero Baze: Kanabis i licensuar apo legalizuar?

  Kryeministri Edi Rama ka provokuar një debat, i cili nuk ka lidhje me legalizimin e Kanabisit. Pohimi i tij se do të lejojmë dhe licensojmë...

 • Opinion

  Mero Baze: Të 'vetëndjerët' e Berishëve sikur kanë mundur SHBA

  Sot ka pasur një shpërthim të hapur të zemërimit të “Foltores” ndaj SHBA, duke agresuar ambasadoren e SHBA në Tiranë Yuri Kim, pas takimit të saj...

 • Opinion

  Mero Baze: Përpjekja për poshtërimin final

  Atë që më 6 mars Berisha e manipuloi si betejë të votuesve demokratë kundër SHBA, duke u fshehur pas betejës ndaj Lulzim Bashës, nesër po përpiqet...