• VIP & Spektakël

  Të risjella në një mënyrë ndryshe! Këngët e vjetra që bëhen remake, zgjojnë kujtime dhe kthehen në hitet më ‘in’

  Një këngë e vjetër na zgjon gjithmonë kujtime të bukura dhe na bën nostalgjik...por kur këto këngë rikthehen me nuanca moderne dhe bëhen hite...

 • VIP & Spektakël

  Balluke, gërsheta dhe kombinimet më të ‘çmendura’, ja trendët e verës që duhet patjetër t’i provoni

  Vera vjen gjithmonë e nxehtë por me ide të freskëta mbi modën dhe trendët!

 • Kronikë

  Kush të rreh nuk të do!

  Shqipëria është vendi ballkanik i besës, mikpritjes, kanunit dhe i “kush të rreh, të do”. Jemi vendi origjinal ku pas çdo problemi dhe gabimi...