• 'Takim me Johnny Depp', Ben Blushi rrëfen bisedën me vajzën nga shkolla e Medresesë

  Po kaloja në qendër të Tiranës. Dy nxënëse mu afruan me disa letra. Me ngjyra.

 • 'Po fitoi Liverpool do të zhbllokoj lavamanin falas', Blushi tregon bisedën me hidraulikun anglez

  Nëse rezultati del si thua ti, do vi të të zhbllokoj lavamanin free,gratis,tha Henry

 • Ben Blushi: Pse lufton Amerika me Rusinë

  Bota është përgatitur prej gati një shekulli për një luftë të mundshme mes Amerikës dhe Rusisë. Më parë, Amerika dhe Rusia nuk kishin qenë...

 • Ben Blushi: Marku, tifozi holandez në Tiranë

  Luan Feynord me Romën, do dalim për foto, tha Albani

 • Ben Blushi: Frederik Ndoci, Donald Trump dhe Iluminati

  Frederik Ndocin e gjeta në një kafe. Po fliste me gruan në skype

 • Ben Blushi: Edmond Tupe, jam çifut, më fal hebre

  Mond Tupen e shof çdo mëngjes te rruga e shtëpisë sime. Pi kafe. Çbën gjithë ditën, i thashë Dal pak, punoj, bëj pazaret dhe pastaj me djalin...

 • Ben Blushi: Vajza që shet tulipanë në varreza

  Rruga më çoi te varrezat e Durrësit. Në hyrje ishte një vajzë duke lexuar.

 • Sonata e Sonadës! Takimi në Shkodër me një vajzë myslimane të mbuluar që nuk dëgjon muzikë e nuk kërcen

  Ben Blushi: Isha në Xhaminë e Shkodrës, një vajzë e mbuluar u afrua te hyrja e grave. Të të bëj një fotografi, e pyeta. Nuk është e mundur, tha...

 • Ben Blushi: Fotografia e Marenglenit

  Një fotograf po fotografonte nusen dhe dhëndrrin.

 • Ben Blushi: Jonuz Selimi me fytyrën e Pablo Picassos

  Jonuz Selimi është nga Durrësi. Bën portrete. Del çdo ditë në pedonalen përballë detit.