• Më 15 nëntor u shua në Palermo mbesa e vetme e Nënë Terezës

    Me 15 nëntor 2021 rreth mesnatës ndërroi jetë, kaloi në amshim, apo siç thoshte Shën Nëna Tereze “u kthye në Shtëpinë e Atit”, Age lind. Bojaxhiu,...

  • Florian Vlashi dhe “Siglo XX” vlerësohen nga mediat spanjolle

    Në koncertin e së shtunës, që hapi Festivalin Muzikor Bashkëkohor Korunjez RESIS, Grupi i themeluar nga instrumentisti shqiptar më 8 prill 1997,...