• Opinion

  Albin terri, apo ferri…

  Në dritë i sheh detajet e vuajtjes, kurse në terr vuajtjen mund ta ngatërrosh me ëndërr. Terri varet prej teje, sa herë do i mbyll sytë e bën terr...

 • Opinion

  Një vjetori i Mashtrimit të Madh, si ndodhi që na gënjeu Albin Kurti!

  Si ndodhi që na mashtroi Albin Kurti! Nëse ne jemi të mençur, Albin Kurtit pra po i bie të jetë budalla, që ka kujtuar se ne nuk do ta hetojmë kur...

 • Opinion

  Presidentja i qepoi vetes- Burri i saj primitiv dhe pse e shiti Albini

  E vërtetë është se presidentja ka shpenzuar 4 mijë euro për karburante, e kush e thotë këtë të vërtetë nuk është me...

 • Opinion

  Stalinizmi dhe amerikanët që nuk e lejojnë Albin Kurtin ta instalojë në Kosovë

  Se si ka kaluar Albin Kurti në takim me Eskobarin, më së miri tregon fakti se ende asnjë foto me të nuk e ka postuar në...

 • Opinion

  Qeveri antishqiptare!

  Albin Kurti po sillet si masë e dhunshme.Është duke e dhunuar popullin shqiptar në mënyrën më të tmerrshme që do të mund të...

 • Urimi i Albin Kurtit, ky djali po don me na dalë Haydar!

  Urimi i shkretë i Kryeministrit për Kërshëndella! Për Bajram, uroje me një tepsi të zbraztë të bakllavës, në zyren e Kryeministrit, midis dy...

 • Problemi i qeverisë është se punon me hajnat e vjetër, me ata më të tërbuarit

  Problemi kryesor i qeverisë Kurti është se punon me hajnat e vjetër, me hajnat më të tërbuar! Prandaj, ende asnjë punë të mirë nuk e kanë bërë. Në...

 • Kundërthëniet e tmerrshme të Kryeministrit dhe nocioni i tij për tradhtinë!

  Kundërthëniet e tmerrshme të Kryeministrit dhe nocioni i tij për tradhtinë

 • I dashur Imam Krasniqi, dua të dukem bukur, elegante e seksi! Po mëkatoj…?!

  Ti e di se unë të kam simpati. Anipse asnjëherë nuk jemi parë sy më sy, mua gjithmonë më intereson çfarë thua...

 • Ndoshta UÇK-ja t’i shëron komplekset!

  E ka emëruar Bashkim Jasharin komandant të FSK-së, me bindjen e plotë se me këtë taktikë e përvetëson krejt...