• Opinion

  A po shkojmë drejt shpërbërjes si komb?

  Filloi edhe censusi i radhës, i popullsisë dhe banesave. Besohet(shifra është e INSTAT, por pranohet si jo shumë e saktë) se më 1 janar 2022...

 • Opinion

  Si thatë ju, përse ikin shqiptarët nga Shqipëria?

  Në këto foto është një njeri që është duke dhënë shpirt në dysheme. Ai është ankuar në polici, sepse gurorja që ndodhet në fshat i dëmton...

 • Opinion

  Ermonela, po sikur të kishe hapur një Big Brother në Tiranë?

  Ermonela Jaho erdhi në Tiranë të bënte një kurs, “master class”, për disa ditë, për studentët dhe pedagogët e rinj të kantos. Por u zhgënjye...

 • Opinion

  Luizëria si dëshmi e degradimit dhe injorancës së shoqërisë

  Duke qenë se këto ditë më duhet ta kaloj kohën në shtëpi për aryse shëndetësore, kam luksin të humbas kohë edhe duke lexuar e dëgjuar për mënyrën...

 • Opinion

  Kemi kapërcyer një epokë me e-Albania

  Ndërsa do të kaloja kufirin për në Mal të Zi, kisha harruar të merrja, apo më saktë të printoja, një certifikatë që tregonte atësinë e vajzës time...

 • Opinion

  Mentor Kikia: Si mund ta bësh një fëmijë të ndjehet fajtor vetëm sepse është i shëndetshëm dhe nuk mund të jetë një 'yll', sipas standartit të Albi Nakos?

  Ti nuk je yll, ti je thjeshtë një fëmijë i mrekullueshëm. Kjo vajzë e vogël është gjendur para një jurie që e kanë “vënë në lojë” sepse ajo është...

 • Opinion

  Unë them t'ia veshim edhe njëherë vellon Berishës...

  Para pak ditësh Luzlim Basha njoftoi se e “hapi PD-në” dhe lajmet vërshuan për rikthimin Bamir Topit, Genc Rulit, Besnik Mustafait etj. Së fundit...

 • Opinion

  A ka Shqipëria një klasë intelektuale?

  Kadareja bënte sikur nuk e kuptonte çdo të thoshte pluralizëm...Ishte edhe Fatos Nano aty…

 • Opinion

  Edi Rama tani është heroi i demokracisë!

  Por çfarë do të dalë nga “Këshilli Politik 2”?

 • Opinion

  Kikia: Këta që u varin salçiçet në qafë të varfërve për të bërë fotografi...

  Nga Mentor Kikia...