• TRADHTIA KA EMËR!

    Një muaj më parë, Qeveria Shqiptare nëpërmjet Kryeministrit të saj ka prezantuar në Asamblenë e Përgjithshme të Këshillit të Evropës (KE), një...

  • Opinion

    Pro ‘Ballkanit të Hapur’

    Pro Ballkanit të Hapur një perspektivë emancipuese për punëtorët dhe profesionistët, studentët e sipërmarrësit. Një projekt, që lind si nevojë për...