4 juristë për Gjykatën e Lartë, javën e ardhshme mbyllet gara

TIRANE - Katër juristë të shquar kanë aplikuar deri më tani pranë Këshillit të Lartë Gjyqësorë për tu bërë anëtarë të Gjykatës së Lartë.

Report Tv mëson se pak ditë nga mbyllja e garës pasi nga data 9 korrik janë lënë 14 ditë afat për garuesit, janë regjistruar aplikantët e parë.

KLGJ pritet të zgjedh tre juristët me kriteret më të larta për t'i emëruar më pas gjyqtar në gjykatën e lartë si pjesë e kolegjeve, Civile, Penale dhe Administrative./ Përgatiti Arsen Rusta

G.M./m.v./Shqiptarja.com
Komento