5 aktivitetet sportive me të cilat digjni më shumë kalori

Me këto aktivitete fizike ju digjni më shumë kalori nga sa kishit menduar.

Mjafton vetën një orë të ushtroheni me këto aktivitete fizike dhe rezultatet do të jenë mjaft efektive dhe surprizuese.

5. Ngjitja e shkallëve

4.Noti

3. Taekwondo

2. Kërcimi me litar

1. Vrapi

A.P./G.M./Shqiptarja.com
Komento