602 studentë ekselentë, pjesë e administratës shtetërore gjatë vitit 2019

602 studentë që kanë përfunduar studimet me rezultate të shkëlqyera janë përzgjedhur të jenë pjesë e administratës shtetërore gjatë vitit 2019. Pakti për Universitetin, ku ndër të tjera qeveria vendosi që studentët ekselentë të bëhen pjesë e administratës civile, ka bërë të mundur hapjen e vendeve të reja të punës në nivele qendrore dhe vendore për 602 ndër aplikantët e rinj.

Kryeministri Edi Rama uroi mirëmëngjes me lajmin se 602 studentët ekselentë janë tashmë pjesë e administratës “602 studentë ekselentë të punësuar në administratën publike gjatë vitit 2019”, bëri të ditur kryeministri Rama.

G.M./Shqiptarja.com
Komento

Komente

  • Roni: 04/11/2019 03:55

    Shyqyr qe ju erdhen mendte....

    Përgjigju