BB5, Flori: Vajzat në shtëpi
rrëmujaxhie, Edi i rreptë

BB5, Flori: Vajzat në shtëpi<br />rrëmujaxhie, Edi i rreptë
TIRANE- Emirjeta e Genta qëndrojnë në dhomën e gjumit ku Emirjeta i tregon Gentës rrobat dhe gjërat e tjera që ka marrë me vete. Genta e komplimenton për garderobën, e Emirjeta i tregon një varëse të djalit që e ka qysh kur ai ka mbushur një vjeç. Genta e pyet Emirjetën për shoqërinë që ka, e ajo i përgjigjet se motrën e ka si shoqe të ngushtë e nuk e ndjen shumë mungesën e shoqeve të tjera.

Më pas, Emirjeta i bashkohet Florianit në sallon, ku teksa bisedojnë, komentojnë sjelljet e Edit. Emijeta shprehet se Edi përpiqet që të vërë rregull në shtëpi. Flori shton se kjo mund të vijë për shkak se Edi mund të ketë qenë i rreptë dhe me fëmijët e tij e është mësuar me rregull.

Emirjeta e Flori flasin për vajzat e shtëpisë, ku Flori shprehet se ato bëjnë më shumë rrëmujë se djemtë, duke qenë kështu më të papërgjegjshme. Emirjeta shton se vajzat nuk janë as të afrueshme për të tepër e Flori pohon. Ajo shprehet se Ariola i duket vajzë e çiltër dhe pozitive, ndërsa të tjerat jo. Flori thotë se akoma nuk ka mundur të bëjë një bisedë me vajzat e Emirjeta shprehet se njëherë që i ëshët afruar Anilës, kanë patur përplasje mendimesh e nuk i ka falur mirësi. Flori thotë se ka vënë re tek Anila në debatin që ka bërë mbrëmë me Gentën, se ajo nuk ka takt në komunikim.

Pranë tyre afrohet dhe Liam e ata i tregojnë se po flisnin për vajzat, e thotë se Genta ka komunikim, ndërsa për Anilën nuk ka simpati. Liam shprehet se shumica e vajzave nuk kanë stabilitet. Ai komenton dhe karakteret e ndryshme të djemve.
(top- channel/shqiptarja.com)

  • Sondazhi i ditës:

    Pse po tërhiqen kandidatët e Partisë Demokratike?×

Lajmi i fundit

Me pikë të njëjta si 11 vite më parë, Alonso: Mendova se isha në tunel të errët, jam kampion

Me pikë të njëjta si 11 vite më parë, Alonso: Mendova se isha në tunel të errët, jam kampion