POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Çfarë po ndodh me botën tonë? Katastrofa e vërtetë e ndotjes së ujërave (FOTO)

Mbetje plastike të hedhura në det

Sot në botë konstatohet se gjysma e planetit, ballafaqohet me mungesën e rezervave të ujit .Siç dihet 71% e sipërfaqes së planetit tonë, është e mbuluar nga uji, po ashtu dihet se jeta është shfaqur në ujë dhe është e lidhur ngushtë me ujin.

Prandaj ndotja e ujit është e rrezikshme jo vetëm për njerëzit, por edhe për organizma të tjerë. Ndotja e ujërave, po bëhet përditë e më tepër problem serioz, nëpër botë. Ky fenomen po përhapet me shpejtësi të madhe, duke shkaktuar ndotjen e deteve, lumenjve, oqeaneve në mbarë botën.

Por e gjithë kjo të çon tek fajtori apo përgjegjësi i vetëm, njeriu. Pamjet në foto flasin vetë, pasi siç shihen, janë një katastrofë e vërtetë ekologjike që i bëhet planetit tonë. 

Komento

Komente

  • Rrofte KOMUNIZMI. Shpetimi i Botes!: 27/08/2018 22:00

    Ja ç'po i ben kapitalizmi i ndyre me tmerret e idiotizmat qe prodhon pa hesap e ne çdo ore e moment. Fitimi, etja per pasuri e rraqe te teperta e te panevojshme, prona private e tmerrshme, luftrat e intrigat, konfliktet e maskaralleqet me ngjyra e forma nga me te ndryshmet, ndotja galopante pa cak e kufi e shkaterrimi i vazhdueshem qe po i behet planetit e shtepise sone Toke nga sistemi tejet i kalbur e super i degjeneruar e i marre fund kapitalist. Sot, te gjithe, i madh e i vogel DUHET te ngrihen ne kembe e ta shkaterrojne njehere e mire e PERFUNDIMISHT kete sistem banal e gjakatar, e te vendosin Sistemin e Lavdishem e Hyjnor KOMUNIST. Vetem KOMUNIZMI i Shenjte eshte Shpetimi i Vertete dhe i Vetem i Njerezimit dhe i Botes. Asnje dhe asgje tjeter.

    Përgjigju