POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Dasma në kohën e komunizmit, ja si festoheshin në Shqipëri (Foto të rralla)

Dasmat shqiptare në kohën e komunizmit

Koha e komunizmit ka qenë një nga periudhat më të vështira për shqiptarët. Mbase ishin të gjithë të barabartë dhe nuk i kishim këto diferentizmat e ditëve të sotme, por  çdo gjë ishte me limit. Edhe dasmat gjithashtu kishin mënyrën e vet të të festuarit.

Më poshtë ju sjellim një fotogaleri që të njiheni me detaje të ndryshme të martesave në atë kohë. Duke filluar nga veshjet, make-upi, dhe mënyra e të qëndruarit, asgjë s’ka lidhje me ditët e sotme.

fl.mi./b.ha.
Komento