POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Del në shitje bluza e ëndrrave për femrat, ju rrit gjoksin sa hap e mbyll sytë (Foto)

Bluzë me iluzionin 3D të stampuar

Të gjitha femra duan të kenë një gjoks voluminous, dhe ato që nuk kanë fare e kanë pike të dobët këtë temë. Pikërisaht për këto dëshira ka menduar dikush dhe ka shpikur bluzën që i nxjerr femrat nga ‘halli’.

Tashmë të gjitha mund të kenë një gjoks të rurmbullakët ose të paktën të duket sikur e kanë një të tillë. Iluzioni optik i stampuar bluzën e famshme, i jep personit që e ka veshur iluzionin e një gjoksi më të madh në masë. Kështu që, nëse nuk keni para për operacione ose thjesht jeni kundër tyre, por në të njëjtën kohë natyra nuk është treguar bujare me ju, zgjidhja tashmë u gjet.

Bluzë me iluzionin 3D të stampuar

Imazhet e shpërndara online nga një përdorues i Reddit janë “bomarduar” nga komente të femrave të ndryshme që mendojnë që është bluza më e mirë që mund të ishte “shpikur”.

Bluzë me iluzionin 3D të stampuar

Megjithatë kini parasysh që asnjëherë të mos ktheheni në profil pasi realiteti ‘del në dritë’.

fl.mi.
Komento