POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

'Doni të punoni me ne?', Ambasada Amerikane bën njoftimin e rëndësishëm, ja për çfarë bëhet fjalë

Ambasada Amerikane në Tiranë

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë me dije se po kërkon aplikantë të kualifikuar për punë.

Me anë të një statusi në Facebook, Ambasada shkruan se kërkon punonjës që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme.

Doni të punoni me ne? Mundësi punësimi! Ambasada Amerikane në Tiranë po kërkon aplikantë të kualifikuar dhe që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme.

Ambasada Amerikane

Postimi i plotë: 

ke.mu.
Komento