Droga dhe emigrantët/ Shqipëria, Mali i Zi dhe Kosova strategji për blindimin e kufirit

Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi kanë realizuar një trajnim të përbashkët për rritjen e nivelit dhe kapaciteteve të policive në parandalimin dhe goditjen e krimit ndërkufitar.

Trajnimi tre ditor u zhvillua në Plavë - Guci për evidentimin e drejtimeve të mundshme ku mund të  zhvillohet veprimtari e paligjshme, nga trafiku i drogës, por edhe i emigrantëve nga Lindja nëpërmjet zonave kufitare të tre shteteve.

Në këtë trajnim morën pjesë  punonjës Policie të Shkodrës, njëkohësisht edhe anëtarë të IPA-s, seksioni i Shqipërisë. Sipas njoftimit të policisë së shteti, nisja dhe organizimi i këtij trajnimi nga IPA, seksioni i Malit të Zi, nuk ka vetëm për qëllim anën policore, por shkëmbimin e eksperiencave mes tyre.

  • Sondazhi i ditës:

    Si ka ndryshuar cilësia e arsimit gjatë pandemisë?

Komento


×

Lajmi i fundit

John

'S'më ftuan'/ Zana Çela i përgjigjet Inva Mulës: Akuza më e rëndë për t'u përtypur! E thirrëm disa herë, na injoroi! Dokumentari nuk tregon historinë e TKOB!