Hacker-at shqiptarë në aksion
Sulmohet faqja e muzeve grekë

Hacker-at shqiptarë në aksion<br />Sulmohet faqja e muzeve grekë
Sulmohet faqja web zyrtare e Muzeut të Fosileve në Greqi (http://www.kerasiamuseum.gr) nga një grup hacker shqiptarë.

Hacker-at shqiptarë kanë bllokuar faqen dhe atë zyrtaren e kanë zëvendësuar me një foto simbol të grupit që ka kryer sulmin dhe flamurin shqiptarë. Në faqen e zëvendësuar është vendosur edhe një këngë në shqip (Xhamadani vija vija), e shoqëruar edhe nga një mesazh patriotik që deklaron luftë ndaj cdo website-i grekë.

Mesazhi i përmbajtur në faqe:

Jemi nje komb kemi nje gjak ne jemi bijt e Shqipes!
"Is my Mission to Attack! Greece website"
"I Never stop until you burn your flag and kiss the albanian flag"
I'm from Great Albania! are you scared?! :D
Greece Big Losers!

(Sulmi ndaj faqeve greke është misioni im. Nuk do të ndaloj kurrë derisa ju të digjnin flamurin tuaj dhe të puthni atë shqiptar. Unë jam nga Shqipëria e madhe! Keni frikë?! Grekët, dështakët e mëdhenj!) ah/Shqiptarja.com/

  • Sondazhi i ditës:

    A e zgjidh problemin me shqiptarët në Britani vizita e Ramës në Londër?×

Lajmi i fundit

E djathta përmbys e Foltores

E djathta përmbys e Foltores