POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

I riu po tentonte të bënte selfie, një ‘mik' i paftuar i prish momentin (VIDEO)

Djali dhe pelikani gjatë momentit të fotografisë

Juan va nden Heever po përpiqej të bënte selfien më të mirë, kur në një moment e gjeti veten pranë pelikanit, i cili e “kafshoi” djalin në kokë. 18-vjeçari ndodhej për pushime në Ëalvis Bay Lagoon të Namibisë, kur mbi barkën e tij u afrua shpendi.

Në kohën kur pelikani po ia “kafshonte” kokën, krahët dhe kamerën, adoleshentit, siç duket i pëlqeu shoqëria e shpendit dhe vetëm qeshte e vazhdonte të bënte fotografi. Djali u ndje i entuziazmuar nga kjo skenë dhe tha se momenti më i bukur ishte kur pelikani më “kafshoi” kokën.

Momenti kur pelikani i afrohet djalit dhe e "kafshon"në kokë

Pjesa më e mirë, është kur më kafshoi kokën. Janë shpendë që rrinë shumë larg dhe indiferente, më dukej e çuditshme që po luante me mua.

Juan va nden Heever

Komento