Ishte në udhëtim kërkimor, biologu suprizohet nga peshkaqeni i bardhë ( VIDEO)

Biologu Greg Skomal

Një biolog, Greg Skomal ishte në një udhëtim kërkimor duke hulumtuar për peshkaqenë të mëdhenj të bardhë jashtë në Cape Cod, Massachusetts, kur njëri prej tyre u hodh drejt tij dhe  biologu u tremb për një moment.

Ndërsa The Atlantic White Shark Conservancy publikoi një video në faqen e saj të YouTube për takimin e ngushtë mes peshkaqenit të madh të bardhë gjatë një udhëtimi kërkimor në Wellfleet, Massachusetts.

Në video shfaqet momenti ku peshkaqeni “fluturon” papritur nga uji, duke u drejtuar drejt këmbëve të studiuesit. Ndërsa biologu u shpreh se:

Ai erdhi menjëherë, dhe hapi gojën drejt këmbëve të mia.

Greg Skomal, biologu 

  • Sondazhi i ditës:

    A jeni të kënaqur me punën që bëni?

Komento