Ja ndryshimet ne Policine e Shtetit

Me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Artan Didi, janë bërë këto ndryshime:  

Sokol Bizhga është emëruar në detyrën e Drejtorit të Studimeve Strategjike në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë

​Pëllumb Nako është emëruar Specialist në Drejtorinë e Studimeve Strategjike

Bilbil Mema është emëruar Drejtor i Qendrës së Formimit Policor

Kastriot Skënderaj është emëruar në detyrën e Drejtorit të Policisë së Qarkut Gjirokastër, më parë kryente detyrën e Drejtorit të Policisë së Qarkut Vlorë

Alban Çela është emëruar në detyrën e drejtorit të Policisë së Qarkut Kukës, më parë kryente detyrën e Zv/Drejtorit të Policisë së Qarkut Berat

Ilirjan Balla është emëruar Shef Sektori në Drejtorinë për Krimet e Rënda në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, më parë kryente detyrën e Drejtorit të Policisë së Qarkut Kukës

Afrim Tafa është emëruar Zv/Drejtor i Policisë së Qarkut Berat, më parë kryente detyrën si Shef Sektori në Drejtorinë për Krimet e Rënda në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Jaeld Çela është emëruar Drejtor i Policisë së Qarkut Vlorë, më parë kryente detyrën e Zv/Drejtorit të Policisë së Qarkut Durrës

Ervin Hasrama është emëruar Shef i Komisariatit të Policisë Durrës

Erdit Elmazi është emëruar Shef i Komisariatit të Policisë Fier

Rifat Çoku është emëruar Shef i Komisariatit të Policisë Malësi e Madhe

Haki Hasanbega është emëruar Shef i Komisariatit të Policisë Mallakastër

  • Sondazhi i ditës:

    Lidhjet ruse të Monika Kryemadhit, a duhet që drejtësia të nisë hetimet?×

Lajmi i fundit

U rikthyen në shtëpinë e Big Brother 4 banorët më të votuar nga publiku, gëzim dhe batute mes ‘të vjetërve’ dhe të ‘rinjve