POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Jeni në një lidhje me këtë shenjë horoskopi?! Urime, keni goditur në shenjë

Foto ilustruese

Secila shenjë horoskopi ka veçoritë e saj dhe një  nga gjëra që e karakterizon shenjën e Demit është besnikëria. Personat që i përkasin kësaj shenje janë këmbëngulës, kokëfortë dhe kur e arrijnë atë që duan, i dedikohen me shpirt.

Nëse partneri apo partnerja juaj i përket shenjës së Demit atëherë harrojeni që do t’ju tradhëtojë. Atyre u pëlqen të japin e marrin besim dhe në përgjithësi ndërtojnë marrëdhënie të shëndetshme e që zgjasin në kohë.

Një mashkull i shenjës së Demit nuk rend pas një femre sapo ajo t’i shkelë syrin. Por as nuk e lejojnë që femra e tyre ta mbajë nën kontroll. Ata duan të dominojnë në një marrëdhënie, por kur dashurohen me një femër, bëhet skllav dhe nuk e tundon asgjë. Ata janë njerëzit më punëtorë dhe me një Dem në krah nuk do t’ju mungojë kurrë asgjë.

 

fl.mi.
Komento