POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

'Je i pavdekshëm', del nga shtëpia me flamur grek dhe brohoritje trupi i Kaçifas

Momenti ku trupi i Kaçifas nxirret nga shtëpia

Ka dalë rreth orës 13:17 kortezhi i trupit të Kaçifas nga banesa e tij.

Arkmortit i parapriu një flamur i madh grek. Të pranishmit e kanë shoqëruar arkivolin duke brohoritur në gjuhën greke “Kaçifas i pavdekshëm” dhe mbanin në duar flamuj grekë.

Trupi i Kaçifas në makinën funerale

ke.mu./b.ha.
Komento