POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Keni djersitje gjatë natës? Menjëherë tek mjeku, jeni të prekur nga…

Foto ilustruese

Djersitja gjatë natës në gjumë mund të jetë shenjë e temperaturave të larta po në të njëjtën kohë edhe shenjë që jeni duke vuajtur nga disbalancimi hormonal, gjithashtu dhe djersitja e shpesht dhe e tepruar gjatë fjetjes mund të tregon se jeni të prekur nga ndonjë sëmundje e rëndë.

Nga eksperimentet e shumta ka dalë se ekzistojnë mbi 130 lloje të kancerin në gjak, ndërsa simptomat varen nga lloji i sëmundjes dhe nga njeriu.

Mirëpo një grup hulumtuesish e kanë vërtitur që një lloj i kancerit çon deri te djersitjet e shumta gjatë fjetjes.

Bëhet me dije se përveç djersitjes, simptomat e kësaj sëmundje janë edhe humbja e menjëhershme e peshës,ndjenja e vazhdueshme e lodhësish, infeksione, gjakderdhje, paraqitja e mavijosjeve. Ku të gjitha këto simptoma mund edhe të mos bëjnë me këtë lloj sëmundje, por në rast që i keni bëni mirë të konsultoheni me mjekun.

a.de.
Komento