Klinton gjatë këtij turneu do të ketë në fokus përparësitë demokratike në Afrikë dhe potencialin ekonomik

  • Sondazhi i ditës:

    Pse po tërhiqen kandidatët e Partisë Demokratike?×

Lajmi i fundit

Me pikë të njëjta si 11 vite më parë, Alonso: Mendova se isha në tunel të errët, jam kampion