Lojërat kompjuterike dëmtojnë trurin

Lojërat kompjuterike dëmtojnë trurin
Në qoftë se përpara shtrohej pyetja nesë lojërat kompjuterike dëmtojnë trurin, tashmë përgjigjia është po. Në bazë të disa eksperimenteve dhe studimeve të kryera rezulton se personat të cilët kalojnë mbi 10 orë përgjatë 7 ditëve të një jave më pas kanë probleme në gjestimin e emocioneve. Për shkak të dëmtimit që u bëhet zonave cerebrale ndodh edhe alterimi i humorit. Ndërkohë që përsa i përket rrjeteve sociale si facebook vlerësohen si positive për shkak të zhvillimit që i jep srukturave cerebrale të përfshira për anën sociale.  • Sondazhi i ditës:

    A e zgjidh problemin me shqiptarët në Britani vizita e Ramës në Londër?×

Lajmi i fundit

EURO 24/ “Është rrugë e gjatë”, Mancini nuk e bën dramë! Southgate: Luftuam, fituam...  

EURO 24/ “Është rrugë e gjatë”, Mancini nuk e bën dramë! Southgate: Luftuam, fituam...