E licensuar për gërmime dheu, cila është një nga kompanitë, pjesë e bashkimit të operatorëve ekonomik, që fitoi tenderin abuziv të uniformave të policisë

E licensuar për gërmime dheu, cila është një nga kompanitë, pjesë e bashkimit të operatorëve ekonomik, që fitoi tenderin abuziv të uniformave të policisë

Fitues i kontratës me një fond limit prej 2.8 miliardë lekësh bashkimi i 4 operatorëve ekonomik, D&E + “Summer Conf s.r.l., “Lovers s.r.l” dhe “YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SAN. TIC. AS A. VEDAT YAKUPOGLU.

Nga një kërkim në QKB rezulton se kompania "D&E", sh.p.k. me administrator dhe pronar të vetëm, Ismail Kadiun, me zyrë në Tiranë është krijuar në 2007 dhe ka si objekt pune të saj import eksport, tregetimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice e pakice deri te gërmimet dhe ndertime ndryshme, impiante teknologjike.

 

(Kliko këtu për të lexuar Ekstrakt Historik të Kompanisë D&E)


Lajmi kryesor:

Abuzimi me tenderin 2.8 mld lekë të uniformave të policisë, SPAK ‘mësyn’ në Ministrinë e Brendshme! Arrestohet ish-drejtoresha e prokurimeve publike dhe 8 zyrtarë e ish zyrtarë! Bashkëpunëtorët e drejtësisë zbardhën skemën korruptive


  • Sondazhi i ditës:

    Arrestimi i mjekut, a po bëhet sa duhet për të luftuar korrupsionin në sistemin shëndetësor?×

Lajmi i fundit

‘Narcos-i’ i Greqisë, shkatërrohet karteli i drogës shqiptaro-grek! Autoritetet zbuluan plantacionin 40 hektarësh, 11 ton hashash të sekuestruar  

‘Narcos-i’ i Greqisë, shkatërrohet karteli i drogës shqiptaro-grek! Autoritetet zbuluan plantacionin 40 hektarësh, 11 ton hashash të sekuestruar