POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Njihuni me 4 dashuritë e fëmijërisë që vuajnë nga çrregullime mendore

Foto ilustruese

Kujt do t’a merrte mendja se personazhet që na kanë zbukuar fëmijërinë janë të sëmurë! Në rrethana të zakonshme si çdo person edhe ato knë vuajtur nga problem mendore, por asnjë prej nesh nuk e kishte vënë re.

Elsa nga ‘Frozen’ vuan depresionin dhe ankthin

Elsa nga ‘Frozen’ 

Të gjitha lëvizjet e saj gjatë filmit janë tregues të këtyre dy gjendjeve dhe kjo është pranuar nga vetë producentët.

Ariel vuan nga Disposophobia

Ariel

Ky problem lidhet me maninë për t’i ruajtur gjërat dhe është një problem kronik.

Spongebob Squarepants vuan nga sindroma e Ëilliams-Beuren

Spongebob Squarepants

Ky problem prek disa pjesë të trupit dhe ndikon në inteligjencën e personit.

Belle nga “E bukura dhe bisha” vuan prej Sindromës së Stockholmit

Belle nga “E bukura dhe bisha”

Këtë me siguri shumë nga ju e kanë dëgjuar. Kjo sindromë lidhet me afeksionin që lind ndaj personit që të ka rrëmbyer, apo të ka bërë keq në një mënyrë ose në një tjetër.

Nëse do i rishikonit do ta zbulonit fare thjeshtë se diçka nuk shkon.

fl.mi.
Komento