POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Presidenti Donald Trump vendos taksa ekonomike të tjera ndajë Kinës

Donald Trump

Presidenti i SHBA-së Donald Trump vazhdon me taksat ekonomike ndaj Kinës, pasi ka udhëzuar stafin që të shkojë përpara me raundin e ardhshëm të tarifave për mallrat kineze, bëhet e ditur nga media amerikane.

Mirëpo pritet që tarifat të aplikohen në rreth 200 miliardë dollarë importe nga Kina, duke përfshirë pjesët elektronike dhe mallrat e konsumit si çanta.

Gjithashtu mbetet ende e paqartë se kur taksat e reja të importit, të cilat mund të jenë deri në 25%, do të hyjnë në fuqi.

a.de.
Komento