Lajmi eshte ne pritje per tu verifikuar×

Lajmi i fundit

Aleanca ‘miqësore’ e Xi Jinping dhe Putin, çfarë provokoi ‘fshehurazi’ në detaje Rusia gjatë vizitës së liderit kinez?