Punimet në 9 kabina elektrike/ Ja rrugët që do të mbeten nesër pa drita

TIRANË-Disa zona do të mbeten pa energji elektrike ditën e nesërme për shkak të zëvendësimit të rrjetit të vjetër me të ri.

Mësohet se do të ndërhyhet në 9 kabina elektrike, e për pasojë do të mbeten pa energji këto rrugë:

09:00-15:30/Rruga “Besim Daja” pjesërisht, pranë Medresesë

09:00-15:00/ Rruga “Mine Peza” pjesërisht

14:00-15:00/pjesërisht midis rrugëve “Mine Peza” dhe “Sulejman Pasha”

09:00-15:00/pjesërisht zonat rreth rrugëve “Bako Dervishaj”, “Rruga e Elbasanit”, “Mustafa Lleshi”, “Sandër Prosi” dhe “Mihal Ciko”

12:00-13:30/ Rruga “Sotir Peci”, pranë Bllokut të Ambasadave

12.00-14:00/ Rruga “Kongresi Lushnjës” pjesërisht

14.00-16.00/ Pjesërisht rruga “Kongresi Lushnjes” dhe “Ylbere Bylykbashi”

10.00-12.00/ Pjesërisht rrugët “Prokop Mima” dhe “Ndrek Luca”

B.K./Shqiptarja.com
Komento