"Balili", Topi: S'është rasti për 
mbledhjen e Këshillit të Sigurisë

"Balili", Topi: S'është rasti për <br />mbledhjen e Këshillit të Sigurisë
ish-presidenti Bamir Topi ka komentuar nga Korça gjatë një takimi me strukturat e FRD-së atje, letrën e kryetarit të Kuvendit Ilir Meta, drejtuar Presidentit Nishani për mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare, pas dështimit të disa operacioneve të policisë për arrestimin e Kelmend Balilit. 

Topi u shpreh Këshilli mblidhet për çështje madhore dhe do të ishte absurde që ai të trajtonte rastin e një personi, në një kohë kur nga fqinjët po vijnë deklarata lufte. 

"Unë di që Këshilli i Sigurisë kombëtare është mbledhur për të trajtuar çështjen e drogës dhe unë e kam mbështetur. Çështja në fjalë është mbledhje për një person.

Këshilli i Sigurisë Kombëtare është diçka shumë e rëndësishme dhe po të shikoni mbledhjet e KSK në presidenca të ndryshme në Shqipëri ai është mbledhur rrallë herë dhe do të thoja që është shpërdorim i marrjes në konsideratë të një rasti që mund të merreshin institucionet e tjera, ndërkohë që nga Kuvendi dhe nga qarqe anti-shqiptare të rajonit bëhen deklarata lufte.

Ky është një rast i rëndë, pra ta trajtosh në këtë mënyrë ka më shumë intencion politik sesa institucional"
, u shpreh Topi.

 Redaksia Online
l.q/Shqiptarja.com

  • Sondazhi i ditës:

    Mendoni se arrihet objektivi i qeverisë për pagë mesatare 900 euro?×

Lajmi i fundit

Mbreti Charles III i Britanisë Së Madhe mban një fjalim historik në Bundestagut gjerman në Berlin

Mbreti Charles III i Britanisë Së Madhe mban një fjalim historik në Bundestagut gjerman në Berlin