POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Rama: Në mars hapim kufijtë me Kosovën, së shpejti edhe me Maqedoninë dhe Malin e Zi

Në takimin me trupën diplomatike në Shqipëri, kryeministri Rama ka dhënë një afat në hapjen e kufijve me Kosovës. Në fjalën e tij, Rama është shprehur se të njëjtën gjë dëshiron të bëjë edhe me vendet e tjera fqinje.

Në mars do të hapim kufijtë me Kosovën. Të njëjtën gjë do të bëjmë edhe me Maqedoninë. Ndërsa hapjen e kufijëve duam ta arrijmë edhe me Malin e Zi,"- tha Rama. 

ke.mu./r.k.
Komento