POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Rama-diplomatëve: Merrni kontakte me ministrat e rinj, Shqipëria beson rrugën e vlerave

Edi Rama, kryeministër

Kryeministri Edi Rama iu bëri thirrje diplomatëve të akredituar në Shqipëri që të lidhin kontaktet me ministrat e rinj. Rama i këshilloi që të besojnë se idetë që qarkullojnë nuk janë krijime të mendimit shqiptar. “ Idetë hegjemonike që qarkullojnë si re mbi kokat tona, dhe jo rastësisht kur ka përplasje interesash politike, nuk janë krijime të mendimit shqiptar.  Prandaj lidhni kontaktet me ministrat e rinj. Autorëve të tyre unë dua t’u kujtoj se të atashuarit ndaj territorit të shenjtë ne jemi krenarë dhe do të mbetemi të përkushtuar ndaj kombit tonë të madh që ishtrin rrënjët përtej kufijve të sotëm. Shtrengatat e aktualitetit po marrin gjithnjë e më shumë forma të paparashikueshme, destruktive dhe irracionale. Megjithatë, Shqipëria një vend i vogël beson fuqishëm tek rruga e vlerave” –tha Rama.

Komento