Romët: Kërkojmë punë dhe strehë për fëmijët tanë, institucionet të mbajnë premtimet që na dhanë

Romët: Kërkojmë punë dhe strehë për fëmijët tanë, institucionet të mbajnë premtimet që na dhanë

  • Sondazhi i ditës:

    A duhet miratuar rezoluta anti-korrupsion e propozuar nga PS?×

Lajmi i fundit

Lordi Lancaster: Aleatët të konsultohen për të avancuar statusin e Kosovës në NATO