Shërbimi Përmbarimor “Astrea”- Shpallje Ankandi 2  

SHËRBIMI PËRMBARIMOR “ASTREA” NJOFTON SHPALLJEN E ANKANDIT 2 PËR:

Ndertesë me sipërfaqe 472.5 m² kati 1 dhe 485 m2 kati 2, Zona Kadastrale: 8523, Numri i Pasurisë: 17/444, Vol. 32, Faqe 48  me vendodhje Lagja 28-NENTORI, Elbasan. Çmimi  me të cilin fillon ankandi është 18,075,120 (tetembedhjete milion e shtatedhjete e pese mije e njeqind e njezet) Leke.

Ankandi do të zhvillohet më datë 26.05.2017, Ora 16:00, pranë Shërbimit Përmbarimor “ASTREA” shpk, Rr.Myslym Shyri”, Pll.56/2, Shk.2, Kati 3, Ap.20, Tiranë.
Për çdo informacion mund të kontaktoni cel.0696334695 email: [email protected]

  • Sondazhi i ditës:

    Mendoni se arrihet objektivi i qeverisë për pagë mesatare 900 euro?×

Lajmi i fundit

Rama ndan medaljet për vajzat e shkollës 9 vjeçare që fituan kampionatin e basketbollit: Sot Kamza i dha Tiranës një mësim