Shoqëria Përmbarimore “Bailiff Services Albania”- Shpallje Ankandi

Shoqeria Permbarimore “Bailiff Services Albania” sh.p.k, me adrese Bulevardi “Gjergj Fishta” Pallati Gora, Kulla nr.2, Kati 2, Apartamenti 9, Tirane, ne zbatim te dispozitave te Kodit te Procedures Civile, njofton se do te kryeje procedurat per shitjen ne ankand te pare te pasurive te paluajtshme, me  date 23.10.2017, ora 16:30, si me poshte:
  • “Truall + Ndërtesë” nr. 36/3, vol. 2, fq. 248, ZK. 3817, me sip. trualli 3200 m2 dhe sip. ndërtese 2671 m2, me adresë Stërmas, Tiranë, në pronësi të shoqërisë “Eurovini” sh.p.k me vlerë 188,000 Euro

 

  • “Truall” nr. pasurie 36/5, vol. 2, fq. 250, ZK. 3817, me sip. 500 m2, me adresë Stërmas, Tiranë, në pronësi të shoqërisë “Eurovini” sh.p.k me vlerë 20,000 Euro

 

  • “Truall” nr. pasurie 2/124, vol. 12, fq. 144, ZK. 8160, me sip. 986 m2, e ndodhur në adresë rr. “Asim Zeneli”, Tiranë, në pronësi të shoqërisë “Eurovini” sh.p.k me vlerë 1,403,468.8 Euro

 

  • “Truall + Ndërtesë” nr. pasurie 35, vol. 1, fq. 168, ZK. 3817, me sip. trualli 1800 m2 dhe sip. ndërtese 1400 m2, me adresë Stërmas, Tiranë, në pronësi të shoqërisë “Eurovini” sh.p.k me vlerë 144,000 Euro

 

  • “Truall” nr. pasurie 36/4, vol. 2, fq. 249, ZK. 3817, me sip. 2200 m2, me adresë Stërmas, Tiranë, në pronësi të shoqërisë “Eurovini” sh.p.k me vlerë 128,000 Euro

 

 

 

Per informacione mund te kontaktoni nr Tel. 044 500 278  ose adresen e-mail: [email protected]

  • Sondazhi i ditës:

    Lidhjet ruse të Monika Kryemadhit, a duhet që drejtësia të nisë hetimet?×

Lajmi i fundit

Anthony Joshua v Jermaine Franklin: Britaniku rikthehet në rrugët e fitoreve me fitore unanime të pikëve