Si ishte dhe si bë, ja si u transformua lagjja në Ndroq

TIRANE-Për shumë e shumë vite, për të shkuar në shkollën e fshatit, nxënësit e Ndroqit do të duhej që të kalonin përmes baltës në vjeshtë dhe dimër dhe pluhurit në verë. 

Por falë investimit të Bashkisë së Tiranës ajo që më shumë i ngjante një shtegu se sa një rruge, tashmë ofron të gjithë standardet duke çuar për herë të parë tek banorët e Lagjes së Re në Ndroq, edhe rrjetin e ujësjellës kanalizimeve si dhe ndriçimin LED.

Bashkia thotë se ashtu sikur u premtua gjatë fushatës, të gjitha zonat rurale do kenë më shumë investime, kryesisht në infrastrukturë për të lehtësuar lëvizjen e njerëzve por edhe për të afruar sa më shumë prodhimet bujqësore dhe blegtorale me tregjet e kryeqytetit.

d.ba./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Ambasadorja e re e SHBA nis punën, a prisni zhvillime të rëndësishme në skenën politike?

Komento